AutoPilot integration

 

Integration mellem AutoPilot og NAV/Business Central

AutoPilot er et af de mest anvendte programmer til tidsregistrering og ressource styring for rådgivende virksomheder i Danmark.

PC-Software har i et tæt samarbejde med AutoPilot udviklet et antal integrationsmoduler, som sammenkobler AutoPilot med NAV/Business Central. Du får den bedst mulige sammenhæng imellem AutoPilot og din administrative løsning.

Der findes 5 moduler:

  • Basis integration, som overfører  fakturaer fra AutoPilot, så debitorstyringen kan foregå i NAV/Business Central.
  • Reverse Link, som overfører aktive sagsnumre fra AutoPilot, så man kan registrere alle leverandørfakturaer i NAV/Business Central. Leverandørfakturaer, der vedrører AutoPilot sager føres over i AutoPilot,hvor de bogføres på de relevante sager.
  • Document Capture er et modul til NAV/Business Central, som som indlæser de fakturaer, jeres leverandører og underleverandører sender til jer som PDF-filer. Integrationen med AutoPilot betyder, at man ved registreringen af udgifterne kan henføre dem til de relevante sager i AutoPilot.
    Godkendere vil på en web-portal se de bilag, de skal godkende, og evt. rette i sagskontering mv.
  • Expense Management tilbyder en let måde at håndtere medarbejdernes udlæg. Ved hjælp af en app på telefonen tager medarbejderen et billede af kvitteringen ved sine køb. Billedet suppleres med nogle få oplysninger, herunder hvilken AutoPilot sag, udlægget skal henføres til, og med et tryk sendes udlægget til NAV/Business Central. Integrationen med AutoPilot betyder, at bogholderiet slipper for at skulle bruge tid på at sortere kollegernes bilag. Alt arbejdet er gjort. Fra kreditkortselskabet hentes de enkelte bevægelser, som systemet matcher med medarbejdernes registreringer. Glemmer en kollega med et kreditkort at redegøre for et udlæg, sender bogholderiet en reminder til ham/hende med udgiften, hvorpå han færdiggør registreringen med et billede af bilaget. Fra NAV/Business Central sendes de godkendte udlæg til AutoPilot, hvor bilagene vil være synlige sammen med de posterede udlæg.
  • Lessor Payroll integration. Medarbejdernes udlæg, kørsel og fravær overføres fra AutoPilot til NAV/Business Central

De nævnte integrationsmoduler anvendes af en lang række af landets førende arkitekter og ingeniører. 

For nærmere information ring til PC-Software A/S på telefon 8738 6999.