Online rejseafregning / Expense Management

 


Online rejseafregning med Expense Management

                           

Kender du til kampen med at få styr på kvitteringer og udlæg efter du har været ude at rejse for din virksomhed? Og hvor meget tid alle i virksomheden bruger på at få registreret alle aktiviteterne til det endelige regnskab?
                               
Continia Expense Management er den eneste løsning på markedet, hvor du kan strømline registrering og godkendelse af rejseaktiviteter blot ved hjælp af din smartphone, en webbrowser og Business Central / Dynamics NAV.                                
                               
Det er også den eneste løsning på markedet, som giver mulighed for et dagsaktuelt overblik over indkomne udgifter fra kreditkort direkte fra Business Central / Dynamics NAV. Dermed kan du med det samme få et totalt overblik uden at skulle anvende andre systemer.  

PC-Software tilbyder som noget helt specielt en sammenkobling af Expense Manmagement og AutoPilot, så fakturaer, der vedrørerer sager i AutoPilot overføres fra Business Central / NAV til AutoPilot, hvor de bogføres på de rigtige sager. Ved et klik på omkostningsposteringen i AutoPilot kan AutoPilot brugerne se de indscannede dokumenter.