Løn og HR

 
                       

Få glæde af et lønsystem specielt udviklet  til  NAV og  Business Central

Udnyt Microsoft Dynamics til fulde og brug Lessor Payroll til lønudbetalingerne i din virksomhed.

Hvis du synes, at lønbehandlingen er forbundet med ineffektive processer, så ligger løsningen lige for, når du har NAV eller  Business Central ved hånden.

Når du bruger Lessor Payroll til NAV eller Business Central, udnytter du de data, du allerede har om dine medarbejdere, og som er vigtige i forhold til lønarbejdet.

Afhængigt af hvad du bruger systemet til i virksomheden, kan det række langt videre end det. Du kan for eksempel også udnytte oplysninger som timeregistreringer og kørsel.


Få et HR-system, som er udviklet til  NAV og Business Central

Med Lessors HR-modul til NAV kan du registrere netop de medarbejderoplysninger, som din virksomhed har brug for. Dit daglige HR-arbejde bliver derfor lettere, da du altid kan finde alle medarbejderdata samlet i et system.

HR-systemet er opbygget på samme måde, som du kender fra NAV eller Business Central. Det er derfor nemt for dig at arbejde effektivt med dine HR-opgaver i løsningen.

HR-modulet giver dig nemt overblik over medarbejderne og deres kompetencer. Du kan lave organisationsdiagrammer til ledelsen og styre virksomhedens rekrutteringer fra start til slut.

Du kan effektivt planlægge dine opgaver i systemet og håndtere de mange medarbejderdokumenter. Dine data er samtidig gemt sikkert i systemet.